Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

blingbling

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ikinä ei voi olla tarpeeksi timantteja ja kimallusta. Jos joku on kanssani samaa mieltä, kannattaa nyt jatkaa lukemista. Vuorossa on nimittäin arvonta, tai blog candy, niinkuin jotkut sanovat. Ja ihan vaan sen kunniaksi, että huomasin 200 000 blogikävijän määrän ylittyneen jokin aika sitten. Wow mikä luku. Olen tässä jonkin aikaa keräillyt timanttista palkintoa. Lopputuloksen näette alla.


















Arvonnan teema on bling bling. Mukaan pääset yksinkertaisesti valmistamalla jotain timanttista, esittelemällä sen blogissasi ja laittamalla alle suoran linkin tuotokseesi (jos et omista blogia, niin kuvan voi ladata myös jollekin valokuvasivulle, eli blogin omistaminen ei ole välttämätöntä). Aikaa on kaksi viikkoa, eli sunnuntaihin 11.11. asti. Mukaan hyväksytään kaikenlaiset jutut, koruista kortteihin ja ompeluksista kaikenlaisiin käsitöihin. Pääasia on kunhan kimaltaa.

Ainiin, palkinnosta vielä, haluatko tietää mitä kaikkea se sisältää? No mukana on ainakin pullollinen dropseja, useita värejä tarrakiinnitteisiä timantteja sekä puolihelmiä, tarrasydämiä sekä "discopalloja", pieniä ja isoja liimattavia timantteja sekä pieni pussi vaatteisiin kiinnitettäviä timanttiniittejä. Alkoiko kiinnosta? Inspiroidu ja osallistu ja mainostahan myös kaverillesi. Lähetän palkinnon Suomeen.

Kokeilen ensimmäistä kertaa tuota mr. linkyä, toivottavasti se toimii tässä tarkoituksessa.

EDIT: Haaste on päättynyt! :)

38 kommenttia:

  1. Ooh! Olen jo kauan blogiasi seurannut ja ihastunut joka kerta. Nyt on pakko osallistua tähän mukaan!! :-) Ihania timantteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, mukaan vaan!!! inspiraatiota sinne, jännään jo kuka ehtii ekana ja mitä hienoa on saanut aikaiseksi :D

      Poista
  2. Varsin houkutteleva arvonta, toivottavasti kerkiän mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti ehdit, laitoinkin juuri sen takia ajaksi tuon pari viikkoa, että joulukiireiden välissä ehtisi vähän hullutella :D

      Poista
  3. Upea bloginamu, mukana ollaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes Marja! olit eka, mahtava aloitus!!!

      Poista
    2. Näkyykö se mun linkki tuolla? Mulle se ei jostain syystä näy. :(

      Poista
    3. näkyi hyvin, eli tuohon ilmestyi tuo sinun nimi, jota klikkaamalla päätyi sitten blogiin ja tuohon kyseiseen postaukseen :)

      Poista
    4. No hyvä, kokeilin nimittäin kahdesti ja minulle ei näy edelleenkään, että olisin osallistunut. Mutta pääasia että muille näkyy! :)

      Poista
    5. mä löysin ainakin ihan hyvin sun blogiin. ehkä sun kone käy vaan pienellä viiveellä ;) huomenna näkyy sit ainakin :D

      Poista
  4. Kiva arvonta ja mahtavalta näyttää palkintokin:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hauska kuulla, oon vähän itekin innoissani tosta palkinnosta. niin paljon blingiä ettei meinaa pystyä pitää näppejä erossa... :D

      Poista
  5. mukana! Kai toi nyt toimii? ja kai kynsiblingblingit hyväksytään mukaan? :) ihana arvonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. linkki toimi hyvin ja tottakai kaikki saa osallistua ketä palkinto vaan kiehtoo. pääasia, että osaa jotenkin selitellä tuotoksensa tuohon blingbling-otsakkeen alle ;)

      Poista
  6. Nyt on niin ihana arvonta, että olisin äärettömän onnellinen ollessani nyt onnettaren suosikki:)

    VastaaPoista
  7. Mukana kynsiblingillä, ei omaa blogia joten linkkasin vain kuvan ;) Toivotaan onnea arvontaan :P - Pixie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. upet kynnethän sieltä kuvan takaa löytyi. kiva kun osallistuit mukaan haasteeseen, toivottavasti onnetar suosii :)

      Poista
  8. Ihana arvonta ja ihania palkintoja! Harmi vaan, nyt ei ehdi enää tähän hätään uutta askartelemaan, saiskohan osallistua vanhalla blingbling-bloggauksella? niitähän löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tässä on säännöt vapaat, eli anna mennä ;)

      Poista
  9. Kynsi-inspis iski, toivotaan että hileisyyteni riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki hyväksytään tähän kisaan, mutta muista että koskaan ei voi olla liikaa blingiä ;D

      Poista
  10. Paree myöhään jos silloinkaan. Uuden blogin eka postaus olkoon nyt sitten kisapostaus tähän. Vanha blogi tottelee nimeä blingjanam.vuodatus.net mutta sattuneesta syystä se sai nyt mennä R.I.P. Oiskohan tän uuden blogin alku menestyksekkään blingahtava? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hieno aloitus uudelle blogille sinulla kyllä :) toivottavasti blogger pelittää paremmin ja uusi alku sujuu jouhevasti :)

      Poista
  11. numerolla 18 epäkelpo linkki, numerolla 19 olis toimiva ;) Mä vasta harjoittelen tosiaan tuota bloggeria kun kiireellä loin sitten uuden blogin ihan etä pääsen tähän kisaan osallistumaan. Ja kosa meni se kuppi nurin vuodatukseen. Nih.

    VastaaPoista
  12. Joulukortilla osallistuttu arvontaan! Toivottavasti kimaltaa tarpeeksi. :-)

    VastaaPoista
  13. Saa nähdä ehdinkö mukaan... Viime tingassa postailtu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvin ehtii, aikarajaksi taisin laittaa puolen yön, mutta nyt vaikuttaa siltä etten jaksa ihan sinne asti valvoa. siksipä arvonta menee huomiselle, eli kaikki siihen mennessä tulleet pääsee toki mukaan :)

      Poista
  14. Hep hep, kerkesin jopa tämän vuorokauden puolella, komeasti! :D Ja juhlan kunniaksi oikein kuules nimenkin paiskasin työlleni, timanttista jyystöö it is :D))) Bling bling ittelles, syrän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm, miksiköhän mä en näkynyt mukana tossa arvonnassa... Liitin kyllä itseni siihen klo 23:38, mutta ainakin nyt näytti siltä että en olisi mukana, joten klikkasin itseni uudestaan kehiin. Poistatko toisen minän, jos olen kahteen kertaan mukana arvonnassa :)

      Poista
    2. Nyt ainakin näkyy varsin hyvin :D oli pakko repeillä tolle nimelle kyllä, ja vähän kateellisena katoin että onko sulla joku timanttilaatikko oikein!!!arvotaan kunhan pääsen illalla töistä...

      Poista